Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.03.20

Különleges menyasszonyi ruhák

Kandi Burruss esküvői ruha

Soha nem volt olyan hírességes esküvői ruha, amilyennek a Kandi Burruss viselte, amikor 2014. április 4-én feleségül vette Todd Tuckert. Az énekes egy olyan mermaid-ruhát viselt, amelyet a Reco Chapple tervezett, amely illúziós hálót, kézzel varrott Swarovski kristályokat tartalmazott és egy strucc tollból készült 12 méteres vonat. Az elbűvölő együttes csillogó fülbevalókkal, nyaklánccal és Kelvin Russell által készített tiara szabvánnyal telt el.

Mariah Carey esküvői ruha

Mariah Carey első esküvője Tommy Mottola-nak 1993. június 5-én 50 fő lány volt. Diana hercegnő híres esküvői ruha ihlette énekes ruháját Vera Wang tervezte, és puffadt, vállú ujjakkal, bolyhos szoknyával és egy 27 lábú vonattal rendelkezik. Mariah tiarával és egy 10 méteres fátyolával tette fel a nagy ruháját. Amikor 2008. április 30-án feleségül vette Nick Cannon-t a Bahama-szigeteken meglepő esküvőn, Mariah sokkal finomabb Nile Cmylo csúszós ruhát viselt, amely könyökhosszú fátyol volt.

Snooki esküvői ruha

Nicole „Snooki” Polizzi két ruhát viselt, amikor 2014. november 29-én cserélte a Jionni LaValle-t a Nagy Gatsby- szerű esküvőjében. A szertartás-együttes egy csipke golyóköpeny volt Eve-től a Milady Couture-tól, amely virágos hímzett részleteket és hosszú vonat. Szintén csillogó fejrészt és Alençon csipke szegélyt viselt. De a recepción a Snooki egy hím nélküli selyem-tafta esküvői ruhában táncolt egy mermaid sziluettjével és egy gyöngyös testtel, amelyet Ines Di Santo tervezett.

Caroline Kennedy esküvői ruha

Amikor Caroline Kennedy 1986 július 19-én feleségül vette Edwin Schlossberg-t, a Massachusetts-i Centerville-ben, a család megpróbálta megtartani az ügyet, de a tömegből 2000 ember gyűlt össze az egyházon kívül. Azok, akik látták a menyasszonyot és a vőlegényt, gyalogoltak az egyházi lépcsőkön, megpillantották Caroline-t a fehér selyem organza esküvői ruhájában. A Carolina Herrera által tervezett ruhában egy kerek nyakú, rövid ujjú és hosszú, fehér lóherével hímzett bodice volt. A teljes szoknya kiterjedt egy 25 méteres vonatra, és a fején egy hosszú tüll-fátyolos íjat viselt.

Marilyn Monroe esküvői ruha

Marilyn Monroe háromszor házasodott össze, de csak egy alkalommal viselte hagyományos esküvői ruháját, első 16-os esküvőjére. Amikor feleségül vette Joe DiMaggio baseball játékosát 1954-ben a San Francisco City Hallban, szerény, sötétbarna ceruzaruhát viselt egy megfelelő kabát. Az utolsó séta lefelé a folyosón, hogy feleségül vegye Arthur Miller drámaíróját 1956-ban, világos bézs, görbe átölelő köpenyt viselt, amelyet Norman Norell és John Moore tervezett. Egy pár fehér kesztyű és egy állványhosszú fátyol, amely egy pirulapapír kalaphoz csatlakozik, csak annyi stílust adott hozzá, hogy a megjelenés egyik leghíresebb híressége legyen.

Chelsea Clinton esküvői ruha

Chelsea Clinton azt mondta, hogy 2010. július 31-én Marc Mezvinszkijre tettem, egy váll nélküli Vera Wang ruhában. A bodice puha, keresztbe keresztezett tüll volt, amely nagy mennyiségű fodros selyem organza réteghez vezetett. A Chelsea csak a megfelelő mennyiségű blingkel öltözött fel a ruháját: egy kristályokkal hímzett ezüst szárny, finom gyémánt fülbevaló és gyémánt tenisz karkötő. A menyasszony drámai székesegyhosszú fátyolot is viselt, ahogy a folyosón sétált.