Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.03.20

Luxus esküvők, luxus menyasszonyi ruhák

Nikki Reed esküvői ruha

Nikki Reed és Ian Somerhalder 2015. április 26-án kicsit meglepő esküvőn cseréltek fogadalmat. A Twilight színésznő Claire Pettibone hátsó, boho-ihletésű ruháját viselte, amely illuzionális nyakkivágással, háromnegyed hosszú ujjú és drámai vonattal rendelkezik. Nikki kihagyta az esküvői fátyolot, a híres esküvői ruháját hullámos félemlősséggel.

Eugenie hercegnő esküvői ruha

Eugenie hercegnő királyi fensége hivatalosan Mrs. Jack Brooksbank lett, egy egyedi A-vonalú ruhát viselve, amely valóban illik a hercegnőhöz. A királyi párizsi Peter Pilotto és a Christopher De Vos brit alapú duo-elvárásai életre keltették a viseletet, beleértve egy szándékosan visszahúzódó V-back-et, hogy kiemeljék a 12 éves kor óta kialakult scoliosis sebészeti sebhelyet.

Jill Duggar esküvői ruha

Jill Duggar „szerény, de nem megjósolható” ruhát akart, amikor 2014. június 21-én feleségül vette Derrick Dillardot. A 19 gyerek és számláló csillag egy Allure Romance ruhát választott kupakkal, Swarovski kristályokkal és kápolnával. Jill egy könyökhosszú fátyol mellett sétált a folyosón, hímzett csipke élekkel, mint egy teljes hercegnő.

Sarah Jessica Parker esküvői ruha

Sarah Jessica Parker nem akarta megdöbbenteni az esküvőjét, így amikor ő és Matthew Broderick 1997. május 19-én kötötte össze a csomót, Morgan Le Fay ruhát viselt, amit az egyik kedvenc üzletében lógott. A fogás? A ruha, amely spagetti pántokkal és fokozatos szoknya volt, fekete volt! A színésznő úgy vélte, hogy egy fekete ruhát viselt nem vonzna semmilyen figyelmet, de ez volt az a dolog, ami a ruhát az elkövetkező évek egyik leghíresebb híres esküvői ruhájává tette. Míg az SJP azóta azt mondta, hogy fekete ruhát visel, több hagyományos esküvői ruhát visel a képernyőn, nem is beszélve a Vera Wang esküvői ruhájáról, amelyet a 2017-es Aranygömbökkel viselt.

Kate Upton esküvői ruha

A Supermodel Kate Upton ragyogóan nézett ki egy hosszú ujjú csipke köpenyben egy legénység-nyak illúzióval, amikor feleségül vette Justin Verlandert, a baseball játékosát Olaszországban. Klasszikus kinézetét befejezte, egy oldalsó félig-fejtetővel, ami régi Hollywoodra emlékeztet.

Solange Knowles esküvői ruha

A legjobb híresség esküvői ruhák? Mit szólnál a legjobb híresség esküvői színû munkaruhához! 2014. november 16-án Solange Knowles nem volt egy, de két kapucnis esküvői együttes - beleértve egy ugródeszkát - Alan Ferguson New Orleans esküvőjére. söpörte a padlót. Arany Jill-vel a Lady Grey karkötőkhez és a fényes vörös rúzshoz csatlakozott. A szertartás után Solange Stephane Rolland egyrészes lett, amely egy köpenyt is büszkélkedett, és egy merész nyakkivágással.